Държавна агенция за метрологичен и технически надзор

Електрически съоръжения
Светодиодна (LED) лампа за общо осветление с интегрирано устройство за управление марка OPTONICA, модел OP-CO615

Продукт: светодиодна (LED) лампа за общо осветление с интегрирано устройство за управление, марка OPTONICA, модел OP-CO615, захранване с променливо напрежение 220-240V, консумирана мощност 4W, цокъл Е14, произход Китай, с нанесена СЕ маркировка за съответствие

По заявка на ДАМТН е извършено изпитване на образец в акредитирана лаборатория по отношение на електромагнитната съвместимост за смущаващи електромагнитни излъчвания по параметър смущаващи напрежения на захранващите изводи.

Установено, че лампите не съответстват на същественото изискване, определено от Наредбата за съществените изисквания и оценяване на съответствието за електромагнитна съвместимост, да бъдат проектирани и произведени така, че генерираните от тях смущаващи електромагнитни излъчвания да не превишават нивата, над които радио-, далекосъобщителни или други съоръжения не могат да се използват по предназначение.

На основание чл. 30а, ал. 1 от Закона за техническите изисквания към продуктите на отговорния икономически оператор „Прима Груп 2004” ООД, София, ЕИК 131205029, е издадена Заповед за забрана разпространението и изтегляне от пазара.

 
«НачалоПредишна12СледващаКрай»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL